Over

Dobrito massage

staat voor

  •  Kwaliteit
  •  Professionaliteit
  • Echte resultaten
  • Persoonlijke benadering
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding.

  Even voorstellen...Ik ben Daniel do Brito. Sinds 1999 ben ik gediplomeerd masseur.  Ik oefen mijn vak met veel liefde uit.  Ik zou niet anders meer willen! Het is voor mij dan ook een uitdaging me  in mijn vakgebied te blijven ontwikkelen. Zodoende heb ik meerdere diploma's en certificaten behaald en daarmee mijn aanbod uitgebreid.


Dobrito massage is begonnen met de vraag hoe Daniel do Brito zijn voetballende zoon nog beter kon helpen dan alleen op het gebied van EHBO. Al snel is Daniel  zich gaan verdiepen in het menselijk lichaam en zijn functioneren. Met veel enthousiasme is hij een opleiding gaan volgen om zo professioneel sportmasseur te worden. Al snel stond Daniel  langs de lijnen van het veld en schoot direct te hulp wanneer er een blessure in een wedstrijd was. Met massage en andere handige middeltjes wist Daniel de jongens op te knappen zodat zij de wedstrijd  konden uitspelen.


Toch hunkerde Daniel naar meer. Hij was nieuwsgierig  en leergierig. Inmiddels heeft  Daniel zich geprofileerd  tot een  professioneel masseur die zich   in  meer gebieden , dan alleen sportmassage, heeft gespecialiseerd. Dobrito massage  geeft u een zeer compleet aanbod wanneer het massage betreft. Wilt u hierover meer weten dan kunt u een kijkje nemen onder het kopje  massages en behandelingen. Hier vindt u een volledig overzicht waarin u kunt lezen  wat welke massagesoort inhoudt en welk effect dit  heeft!   


Dobrito massage hoopt ook u te verwelkomen als klant!


Wij weten zeker dat u zeer tevreden  en opgelucht weggaat na elke behandeling.