Massages en behandelingen

Behandelingen
  • Stoelmassage
  • Sportmassage
  • Kinesio taping methode
  • Dorn methode
  • Triggerpoint therapie


Massages en behandelingen


Omdat we onze klanten graag van hun klachten afhelpen of de pijn verlichten!


Dobrito massage heeft zich in de afgelopen jaren geprofileerd tot een een bedrijf wat zijn klanten veel te bieden heeft. Van sportmassage tot de Dorn methode, er is voor ieder wat wils. Maar nog veel belangrijker we kunnen op deze manier veel klanten van hun problemen afhelpen of de pijn verlichten. Allicht kunnen we ook iets voor u betekenen. Hieronder vindt u een kort overzicht van wat wij u kunnen bieden.


Stoelmassage


Stoelmassage is massage op maat. Het past zich per persoon aan. De massage zorgt voor ontspanning, nieuwe energie, rust en werkt preventief tegen spanning!  Het principe van stoelmassage is het verhelpen van knelpunten die van invloed zijn op het welzijn van de ontvanger van de massage Zo kan de massage gezondheidsproblemen zoals RSI, vermoeidheid en hoofdpijn verminderen of zelfs verhelpen.


Ook bieden wij een variant aan op deze massage; de magneetstoelmassage. Tijdens de massage wordt er gebruik gemaakt van magneten. Deze magneten zorgen ervoor dat de afvalstoffen sneller worden afgevoerd. In deze variant draait het voornamelijk om het verbeteren van de doorbloeding.
Sportmassage


Het kan voorkomen dat sporten leidt  tot overbelasting van spieren waardoor er pijn, vermoeidheid of  stijfheid kan ontstaan. Wanneer hier niets aan gedaan wordt kan er een blessure ontstaan. Om dit te voorkomen schakelt u de hulp in van een sportmasseur! Sportmassage is dan ook gericht op het voorkomen van  blessures!


Mocht er toch een blessure zijn ontstaan dan kan sportmassage een rol spelen in  het herstel van de blessure. Ik behandel de blessure niet, maar kan er wel voor zorgen dat de sporter sneller hersteld en weer volledig aan het sporten kan!


Ontspanningsmassage


Een momentje helemaal voor u alleen. Een momentje rust in een wereld die continu door lijkt te gaan. Dat is precies wat ontspanningsmassage inhoudt. De massage brengt u helemaal tot rust en laat u de wereld om u heen even helemaal vergeten! Heeft u behoefte aan dit speciale momentje voor uzelf schroom dan niet om contact met ons op te nemen.Kinesio taping methode


Als aanvulling op de sportmassage bieden wij u ook de Kinesio taping methode aan. Dit is een Japanse therapeutische tapemethode.


Het dient in dit geval als verlenging van de sportmassage. Door u in te tapen op de Kinesio manier met Kinesiotape wordt de (preventief) behandelde (herstellende) blessure beschermd tijdens het sporten. Het voordeel aan deze manier van tapen is dat u volledige bewegingsvrijheid heeft!Dorn Methode


Niet iedereen heeft het door maar bijna iedereen heeft een beenlengteverschil. Dit verschil kan bekken en/of rugklachten met zich mee brengen. Het heeft gevolgen voor  uw hele lichaam inclusief uw  organen en spieren. Dit probleem wordt vaak opgelost door een extra zooltje in de schoen of iets dergelijks. De Dorn Methode gaat uit van het inkorten van het te lange been.Dit doen wij door het corrigeren van het bekken en scheve wervels. WIlt u hierover meer weten neemt u dan vooral contact met ons op!


Triggerpoint therapie


Triggerpoints zijn pijnlijke verhardingen in spieren die niet meer ontspannen. Deze pijnlijke spierknopen kunnen leiden tot bewegingsberperkingen, stijfheid, krachtverlies, pijnklachten zoals hoofdpijn, pijn in nek en kaak en pijn in de onderrug.Vaak vormen triggerpoints zich in voorspelbare patronen waardoor de professionals de triggerpoints snel kunnen opsporen en kunnen verhelpen. De triggerpoint therapie richt zich erop om triggerpoints uit te schakelen door middel van massage. Verlichting is vrijwel direct voelbaar, na een periode kunnen klachten flink verminderen of zelfs verholpen zijn. Wilt u hier meer over weten dan kunt u contact met ons opnemen.


        Wat zegt men over Dobrito massage