Bedrijfsmassage

Waarom bedrijfsmassage?


1. Nederland kent de grootste werkdruk van Europa


2. 60% van de klachten van mensen in de WAO is te wijten aan stress


3.Meer dan 43% van de mensen die werkt heeft last van nek- en schouderklachten.

Bedrijfsmassage


Omdat een tevreden, gezonde en ontspannen werknemer beter presteert!


   

Vijfenzeventig duizend werknemers verzuimen jaarlijks door overspannenheid en burn-out. De cijfers spreken voor zich! Stress op het werk is een daadwerkelijk probleem en het is een probleem wat steeds groter wordt in Nederland. Dit kunt u binnen uw bedrijf voorkomen!  


Bedrijfsmassage biedt tevens uitkomst bij de klachten van werknemers met een bureaubaan of met een fysiek zware baan (automonteurs, verplegers etc.). Denk aan rug, schouder en nekklachten. Klachten die gereduceerd kunnen worden door regelmatig professioneel gemasseerd te worden!.


Onze bedrijfsmassage bestaat uit twee verschillende behandelingen; stressrelief  of stoelmassage. Beide massages vinden plaats op de stoel. Toch is er, zoals u in de onderstaande kopjes kunt lezen, een wezenlijk verschil tussen de twee behandelingen. Uw werknemers kunnen, wanneer zij plaats nemen op de stoel, zelf bepalen welke behandeling het best past bij de persoonlijke situatie. Er wordt dus massage op maat  aangeboden. Natuurlijk kan men er ook voor kiezen om hun klachten voor te leggen aan de masseur en te vragen naar zijn advies. 


Dobrito massage biedt bedrijfsmassage aan in uw eigen werkomgeving. Uw werknemers blijven dus op de werkvloer en zijn snel weer terug op hun werkplaats.Wilt u ook energiek, fit en ontspannen personeel neemt u dan snel contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Stress relief:


Een massage gericht op volledige ontspanning voor de werknemer die het altijd druk heeft. De werknemer die van hot naar her reist om zijn klanten te bedienen. De werknemer die het nodig heeft om een keer goed te ontspannen, volledig tot rust te komen en het werk even los te laten. De werknemer zal zich na twintig minuten weer volledig ontspannen voelen en kan er met frisse moed weer tegenaan!


Stoelmassage


Een massage gericht op de werknemers achter het bureau of met zwaar fysieke taken(monteurs, verpleegsters etc). Vaak hebben werknemers die de hele dag achter hun bureau zitten of die fysiek zwaar werk hebben last van nek-, schouder- en rugklachten. Deze klachten kunnen er al snel in sluipen door een verkeerde werkhouding of het verkeerd tillen van zware objecten/personen. Stoelmassage verlicht pijn en reduceert de klachen. Uwe werknemers kunnen na twintig minuten weer fris en fruitig aan het werk!

Werknemers van de volgende bedrijven hebben al ervaring met Dobrito massage!beekwilder