Over

Dobrito massage

staat voor

  • Kwaliteit
  • Professionaliteit
  • Echte resultaten
  • Persoonlijke benadering
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Even voorstellen...

 

 

Ik ben Daniel do Brito. Sinds 1999 ben ik gediplomeerd masseur. Ik oefen mijn vak met veel liefde uit. Ik zou niet anders meer willen! Het is voor mij dan ook een uitdaging me in mijn vakgebied te blijven ontwikkelen. Zodoende heb ik meerdere diploma's en certificaten behaald en daarmee mijn aanbod uitgebreid.

 

Dobrito massage is begonnen met de vraag hoe Daniel do Brito zijn voetballende zoon nog beter kon helpen dan alleen op het gebied van EHBO. Al snel is Daniel zich gaan verdiepen in het menselijk lichaam en zijn functioneren. Met veel enthousiasme is hij een opleiding gaan volgen om zo professioneel sportmasseur te worden. Al snel stond Daniel langs de lijnen van het veld en schoot direct te hulp wanneer er een blessure in een wedstrijd was. Met massage en andere handige middeltjes wist Daniel de jongens op te knappen zodat zij de wedstrijd konden uitspelen.

 

Toch hunkerde Daniel naar meer. Hij was nieuwsgierig en leergierig. Inmiddels heeft Daniel zich geprofileerd tot een professioneel masseur die zich in meer gebieden , dan alleen sportmassage, heeft gespecialiseerd. Dobrito massage geeft u een zeer compleet aanbod wanneer het massage betreft. Wilt u hierover meer weten dan kunt u een kijkje nemen onder het kopje massages en behandelingen. Hier vindt u een volledig overzicht waarin u kunt lezen wat welke massagesoort inhoudt en welk effect dit heeft!

 

 

 

Dobrito massage hoopt ook u te verwelkomen als klant!

 

Wij weten zeker dat u zeer tevreden en opgelucht weggaat na elke behandeling.

Copyright by Dobrito massage