Bedrijfsmassage

Waarom bedrijfsmassage?

 

1. Nederland kent de grootste werkdruk van Europa

 

2. 60% van de klachten van mensen in de WAO is te wijten aan stress

 

3.Meer dan 43% van de mensen die werkt heeft last van nek- en schouderklachten.

Bedrijfsmassage

 

Omdat een tevreden, gezonde en ontspannen werknemer beter presteert!

 

Vijfenzeventig duizend werknemers verzuimen jaarlijks door overspannenheid en burn-out. De cijfers spreken voor zich! Stress op het werk is een daadwerkelijk probleem en het is een probleem wat steeds groter wordt in Nederland. Dit kunt u voorkomen! Zorg voor tevreden, gezonde en ontspannen werknemers en maak massage een onderdeel van uw bedrijf!

 

Dobrito massage biedt bedrijfsmassage aan in uw eigen werkomgeving. Uw werknemers blijven dus op de werkvloer en zijn snel weer terug op hun werkplaats. U kunt bij ons kiezen uit twee soorten bedrijfmassages: stress relief en stoelmassage.

 

Wilt u ook energiek, fit en ontspannen personeel neemt u dan snel contact op en vraag naar de mogelijkheden.

 

 

 

Stress relief:

 

Een massage gericht op volledige ontspanning voor de werknemer die het altijd druk heeft. De werknemer die van hot naar her reist om zijn klanten te bedienen. De werknemer die het nodig heeft om een keer goed te ontspannen, volledig tot rust te komen en het werk even los te laten. Herkent u uw werknemers hierin dan is stress relief hetgeen wat bij uw bedrijf past!

 

Stoelmassage

 

Een massage gericht op de werknemers achter het bureau of met zwaar fysieke taken(monteurs, verpleegsters etc). Vaak hebben werknemers die de hele dag achter hun bureau zitten of die fysiek zwaar werk hebben last van nek-, schouder- en rugklachten. Deze klachten kunnen er al snel in sluipen door een verkeerde werkhouding of het verkeerd tillen van zware objecten/personen. Stoelmassage biedt verlichting en is prima toepasbaar binnen het bedrijf. Werknemers zullen zich na 20 minuten verlichting ervaren en kunnen weer fris en fruitig aan het werk!

Werknemers van de volgende bedrijven hebben al ervaring met Dobrito massage!

 

 

Copyright by Dobrito massage